29 Mart 2022 Salı

Şimdi neredeler? Guillermo Burdisso

2014'ün kış transfer döneminde yarım sezonluğuna Galatasaray'a kiralanan ancak sarı kırmızılı forma altında pek şans bulamayan 33 yaşındaki Arjantinli savunmacı Guillermo Burdisso şu anda nerede, ne yapıyor?

2006 yılında profesyonel kariyerine Arjantin'de El Porvenir'de başlayan Guillermo Burdisso, ülkesinde Rosario Central forması giydikten sonra 2010'da İtalya'nın köklü kulübü Roma'ya kiralandı. Bir sezonluk Serie A macerasının ardından ülkesine geri dönen oyuncu, Arsenal Sarandi ve Boca Juniors'ta oynadı.

2014'ün kış transfer döneminde Galatasaray'a kiralanan Burdisso, gerek yabancı sınırı gerek de istenilen seviyede performans verememesi nedeniyle sarı kırmızılı forma ile pek fazla maça çıkamadı. Sezon sonu Boca'ya geri dönen oyuncu ilerleyen dönemde Meksika'da Leon, ülkesinde ise Independiente ve Lanus formaları giydi. 

33 yaşındaki deneyimli Arjantinli savunmacı şu anda 2022 kış transfer döneminde kadrosuna katıldığı Kolombiya 1. Lig ekibi Deportivo Cali'nin başarısı için ter döküyor.


Kaynak : TRT SPOR

0 yorum :

Yorum Gönder