21 Eylül 2022 Çarşamba

Yeni BMW 320i | Test Sürüşü


Yeni BMW 320i Test Sürüşü - Segmentin En iyisi mi?

Yeni BMW 3 Serisinin lansmanı için muhteşem doğası ve oksijen oranı ülkemizdeki en fazla olan yerlerden birisi olan Assos Kazdağlarında yer alan Manici Kasrı'na gittik.
Yeni 3 Serisi geçirdiği makyaj ile beraber özellikle ön yüzünde daha özgüveni yüksek bir görünüme kavuşmuş. Tampon grubu,farlar ve panjurda yapılan iyileştirmeler tam yerinde. Şuan için sadece M paket ile gelen makyajlı 3 Serisi nin ön ve arka çamurlukları da biraz daha genişletilmiş. Arka tampon tasarımıda değişen modele opsiyon dahilinde gelen test aracımızdaki gibi  19 jantlar oldukça şık görünüyor.
İçeride ise makyajlı 3 Serisi nde dikkat çekici değişimler yer alıyor. BMW i4'tede karşımızda çıkan ve içeriyi domine eden devasa ekranı ilk başlarda biraz önyargılı olsakta hemen adapte olduk. Vites topuzuda yerini daha az yer kaplayan bir vites seçiciye bırakmış.
Makyajlı BMW 3 Serisi'nde kullanılan adaptif süspansiyon sistemi sport modunda sertleşerek performanslı sürüşleri daha keyifli hale getiriyor.
Ayrıca M pakette artık standart olarak Harman Kardon ses sistemide geliyor.
170 bg güç ve 250 NM tork üreten 1.6 Turbo motorda bir değişim olmamış.
Yazılım ile çok iyi güç verileri yakalanabilen bu motorun yanı sıra, sürüş keyfinin yanında  konfor olarak elini güçlendiren şasi ile BMW 3 Serisi çok rekabetçi bir otomobil haline gelmiş durumda...


Otomobil Dünyam

0 yorum :

Yorum Gönder