30 Nisan 2023 Pazar

Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley’de Şampiyon VakıfBank

Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu finalinde Fenerbahçe Opet'i 3-0 mağlup eden VakıfBank, kupanın sahibi oldu.

AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu’nda şampiyon finalde Fenerbahçe Opet’i 3-0 mağlup eden VakıfBank oldu.

İlk sete iyi başlayan rakibi karşısında Gabi ile sayılar bulan VakıfBank 10-7 üstünlük kurdu. Egonu'nun hücumda bulduğu sayılarla farkı açan VakıfBank, seti 25-15 kazandı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette 10-7 öne geçen VakıfBank karşısında Fenerbahçe Opet, rakibine sayı şansı vermediği bölümde Vargas, Fedorovtseva'nın sayılarıyla 12-10 üstünlük kurdu. Son bölüme 18-18 eşitlikle girilen sette daha iyi bir oyun ortaya koyan VakıfBank seti 25-23 galip tamamladı.

Üçüncü sete etkili başlayan VakıfBank, setin başında 7-4 üstünlük kurdu. Fenerbahçe Opet, Cristina'nın sayılarıyla etkili olduğu bölümde 16-15 öne geçti. Egonu'nun sayılarıyla tekrar 19-17 üstünlük kuran VakıfBank, 24-20 öne geçmesine rağmen Fenerbahçe Opet 25-24 üstünlük kurdu. VakıfBank, geriden gelerek bu seti de 29-27 aldı ve rakibini 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Karşılaşmayı, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Mustafa Alpaslan, TVF Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ufuk Demirkılıç, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli ve TVF Genel Sekreteri Nihal İşçi de tribünden takip etti.

AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu’nda şampiyon olan VakıfBank, önümüzdeki sezon ülkemizi CEV Kupası’nda temsil etme hakkı kazandı.

Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley’de Madalya, Kupa ve Ödüller Sahiplerini Buldu

VakıfBank’ın şampiyonluğuyla tamamlanan 2023 Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu’nda madalya, kupa ve ödüller sahiplerini buldu.

Final karşılaşmasının en değerli oyuncusu (MVP) seçilen VakıfBank takımından Paola Egonu’ya ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu’nu ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe Opet takımına ikincilik madalyalarını TVF Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Mustafa Alpaslan, TVF Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ufuk Demirkılıç ve AXA Sigorta Hukuk, Uyum ve Kurumsal Sorumluluk Başkanı Onur Koçkar, ikincilik şiltini de AXA Sigorta Bireysel Teknik ve Sağlık Başkanı Sanem Çıngay Buçukoğlu takdim etti.

AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan VakıfBank takımına birincilik madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve İzmir Gençlik Spor İl Müdürü Murat Eskici, şampiyonluk kupasını TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve AXA Sigorta Mali İşler Başkanı Tuba Karataş Arıcan takdim etti.

 

0 yorum :

Yorum Gönder