24 Nisan 2023 Pazartesi

Rüştü Reçber'in oğlu Burak Queens Park Rangers’ta

Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in oğlu Burak Reçber, İngiltere kulüplerinden Queens Park Rangers'ın 16 yaş takımı ile tam burslu olarak 2 yıllık sözleşme imzaladı.

A Milli Takım'ın ve Türk futbolunun efsane kalecilerinden Rüştü Reçber'in oğlu Burak Reçber, babası gibi futbol dünyasında ilerlemeye devam ediyor.

Burak, İngiltere'nin köklü kulüplerinden Queens Park Rangers ile akademik olarak tam burslu şekilde 16 yaş takımı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Reçber'i, babası Rüştü Reçber ve annesi Işıl Reçber de imza töreninde yalnız bırakmadı.

Sol açık ve santrfor mevkiinde oynayan Burak Reçber, küçük yaşlarda Galatasaray'da futbola başladı. 2018'de Fenerbahçe U-12 takımına transfer olan genç futbolcu, o dönem sosyal medyadan yaptığı "Ben küçüklükten beri Fenerbahçeliyim" mesajıyla sarı kırmızı taraftarlarının tepkisini çekmişti. 

1 Eylül 2022'den beri Londra Queens Park Rangers ile antrenmanlara çıkan Burak Reçber, 27 Eylül ve 30 Eylül 2022'de Azerbaycan'la oynanan milli maçlar için U-16 milli takımına çağrılmış ve Londra'daki okulundan bir hafta özel bir izin alıp Türkiye'ye gelmişti. 3-1 Türkiye'nin galibiyetiyle biten ilk maçta oynayan genç Burak Reçber, gol atamadı.

Kaynak : İHA

0 yorum :

Yorum Gönder