18 Nisan 2024 Perşembe

Şeyma Ercan ve Kübra Akman Zeren Spor'da

Vodafone Sultanlar Ligi'nin yeni takımı Zeren Spor Kulubü, kadrosunu milli oyuncular Şeyma Ercan ve Kübra Akman ile güçlendirdi. Kulüp Başkanı Mustafa Yiğit Zeren, Başkentli voleybol severlerin de desteğiyle ligde iddialı olacaklarını belirtti.

TRT Spor'a konuşan Zeren, Vodafone Sultanlar Ligi'nde ilk dördü hedeflediklerini de söyledi.

Zeren Spor Başkanı Mustafa Yiğit Zeren, yeni sezonda Sultanlar Ligi’nde iddialı olduklarını şu sözlerle açıkladı: “Öncelikle Ankara takımı olduğumuz için çok mutluyuz. Bunu kurarken de bir Anadolu ruhuyla buradaki genç kızlarımızı yetiştirebileceğimiz, hep ileriye doğru ilerleyen bir takım kurma hayalimiz vardı. Yaklaşık iki senedir de bunu başardık. Bu sene hem Sultanlar Ligi’nde hem 1. Lig’de iki takım olarak yer alacağız. Sultanlar Ligi’nde bu sene iddialıyız, son iki sezonda olduğu gibi bu sezonlarda da elimizden gelen gayreti göstererek en yukarıyı hedefliyoruz. Tabii diğer iki ligde olduğu gibi bir sürecin olmadığının da farkındayız. Zorlu rakiplerimiz var, çok büyük camialar var. Biz daha yeni bir takımız, seyircilerimiz daha yeni yeni bizi tanıyor. Ama hedefimiz de yüksek, biz ilk dördü oynayacak şekilde bir kadro kurduk bu sene. Bir eksiğimiz dışında bütün transferlerimizi de tamamladık. Hedeflerimiz büyük, Ankara seyircisini de arkamıza alarak, Ankara’nın desteğini de arkamıza alarak bu sene iyi bir noktaya geleceğimize inanıyoruz.”

Başkan Mustafa Yiğit Zeren, milli voleybolcular Kübra Akman ve Şeyma Ercan transferlerini de taraftarlara duyurdu: “Şu anda yaklaşan Olimpiyat Oyunları’nın öncesinde herkesin bilmesi açısından iki milli oyuncu transferimizi açıklayayım ben bugün. Şeyma Ercan ve Kübra Akman ile anlaştık, imzalarımızı attık. İki milli oyuncumuz gelecek sezon Ankara’da Zeren Spor Kulübü’nün formasını terletecekler. Yabancı transferlerimiz de devam etti, onları da tamamladık. Buradan bütün Ankaralılara da seslenmek istiyorum. Zeren Spor Kulübü’nü bu sene desteklemelerini, her maça gelmelerini istiyoruz.”

0 yorum :

Yorum Gönder