29 Temmuz 2024 Pazartesi

Djokovic, Nadal'ı rahat geçti

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Sırp tenisçi Novak Djokovic, İspanyol rakibi Rafael Nadal'ı 2-0 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi.

2024 Paris Olimpiyatları tenis tek erkekler son 32 turu mücadelesinde 37 yaşındaki Sırp efsane Novak Djokovic ile 38 yaşındaki İspanyol efsane Rafael Nadal karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın ilk setine iyi başlayan Novak Djokovic, Rafael Nadal’ın ilk iki servisini kırarak 5-0 öne geçti. Altıncı oyunda Nadal setteki ilk oyununu alsa da, yedinci oyunda da galip gelen Djokovic 6-1’lik skorla ilk sette galip gelen taraf oldu.

İkinci sete de Nadal’ın ilk iki servisini kırarak başlayan Djokovic, kendi servis oyunlarında da hata yapmadı ve 4-0 öne geçti. Beşinci oyunda, servis turunda bu kez hata yapmayan Nadal oyunu alarak durumu 4-1’e, ardından Djokovic’in de servisini kırarak skoru 4-2’ye getirdi. Servis turunda da hata yapmayan Nadal skoru 4-3’e getirdi. Djokovic’in servis turunda da bir kez daha servis kırmayı başaran Nadal, ikinci sette durumu 4-4’e getirdi. Dokuzuncu oyunda ise rakibinin servisini bir kez daha kıran Djokovic, 5-4 öne geçti. Servis oyununda da hata yapmayan Djokovic, seti 6-4, karşılaşmayı da 2-0 kazanarak son 16 turuna yükseldi.

Djokovic’in son 16’daki rakibi ise Dominik Koepfer-Matteo Arnaldi karşılaşmasının galibi olacak.

0 yorum :

Yorum Gönder