31 Temmuz 2016 Pazar

Galatasaray'da Eren Derdiyok ve Lucas Leiva sesleri

Galatasaray, Lucas Leiva ve Eren Derdiyok transferlerinde önemli adımlar attı.

Galatasaray'ı transferde hareketli bir hafta bekliyor. Lucas Leiva için Liverpool ile yürütülen görüşmeler olumlu seyrediyor. Eren Derdiyok için de Kasımpaşa'ya yapılan teklife cevap bekleniyor.
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, önümüzdeki hafta Lucas Leiva ve Eren Derdiyok'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
Brezilyalı Leiva ile anlaşan sarı-kırmızılılar, kulübü Liverpool ile görüşmelerini sürdürüyor. Transferde son aşamaya gelindiği ve görüşmelerin olumlu seyrettiği belirtiliyor. Leiva için yaklaşık 3 milyon Avro bonservis bedeli ödenmesi bekleniyor.
Forvet transferi için Galatasaray'a birçok isim önerilirken Niasse ve Bony üzerinde yoğunlaşılmıştı. İki oyuncunun da durumu netleşmeyince yöneticiler, Eren Derdiyok için Kasımpaşa Kulübü ile görüşmelere başladı.
Galatasaray yönetimi transfer için 2 milyon 200 bin Avro bonservis bedelinin yanısıra Umut ve Donk'u teklif etti.
Kasımpaşa Kulübü'nün teklife sıcak baktığı belirtiliyor.
İsviçre Milli Takımı'nda da görev alan Eren Derdiyok'un da Galatasaray'da oynamak istediği belirtilirken birkaç gün içinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor.Lucas Leiva ve Eren Derdiyok için Teknik Direktör Riekerink de olumlu rapor vermişti.

0 yorum :

Yorum Gönder