22 Ağustos 2016 Pazartesi

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği devam ediyor

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği devam ediyor. Talisca'yı 2 yıllığına kiralayan siyah beyazlılar, Vincent Aboubakar için Porto'dan haber bekliyor. Yönetim Samir Nasri için de girişimlerini sürdürüyor.


Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızı ile sürüyor. Benfica'dan Anderson Talisca'yı 2 yıllığına kiralayan siyah beyazlılar; forvet ve stoper arayışlarına devam ediyor.

Forvet konusunda Porto'dan Vincent Aboubakar'ı kiralamak için görüşmelerine devam eden yönetim henüz sonuca ulaşamadı. Portekiz ekibiyle kiralama bedeli konusunda anlaşmaya çalışan siyah beyazlılar, temaslarını sürdürüyor. Kulüplerin uzlaşmaya varması halinde 24 yaşındaki Kamerunlu oyuncu 1 yıl kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek.

Stoperdeki aday Martins İndi'de ise anlaşma sağlanamadı. Siyah beyazlıların kiralama talebine rağmen Porto'nun oyuncuyu bonservisi ile verme isteği görüşmelerin durmasına neden oldu. Bu gelişmenin ardından yönetim listesindeki diğer adaylara yönelme kararı aldı.

Beşiktaş'ın gündemindeki diğer isim olan Samir Nasri için ise girişimler bu hafta da devam edecek. Geçen hafta yapılan görüşmelerin ardından yeniden İngiltere'ye gidecek olan Başkan Fikret Orman ve transfer komitesi, Fransız oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için Manchester City ile anlaşmaya çalışacak.

0 yorum :

Yorum Gönder