25 Kasım 2016 Cuma

Daha Fazla Yağ Yakmanı Sağlayacak Kardiyo Antrenmanı

Antrenmanlarının sonuna ekleyeceğin bu kardiyo hareketleri sayesinde daha fazla yağ yakarak hedeflerine daha kısa sürede ulaşacaksın.



Yüksek yoğunluklu interval antrenmanlar bugünlerde oldukça revaçta. Fakat dürüst olmak gerekirse, bu antrenmanlar için her zaman havanda olmayabilirsin. Bunun iyi bir yöntem olduğu ortada: Metabolik kuvvet antrenmanını kardiyo ile birleştirip, antrenmanının her dakikasını daha verimli kullanmana yarıyor!
Fakat böyle bir antrenmanın sunduğu tüm ödülleri toplayabilmen için formunun doğru şeklini korurken, antrenman yoğunluğunu yüksek tutman gerek. Bu ikiliyi elde etmek de her daim kolay olmuyor. Ayrıca, dünyanın en iyi antrenmanını yapıyor olsan bile bazı günler o denli bir yoğunluğu kaldıramayacağını hissedebilirsin.
Antrenmanlarının sonuna ekleyeceğin bazı hareketler ise işini güzelce görebilir. Ağırlık çalışmasının ardından yapacağın, kalp hızını yükselten, kaslarını çalıştıran küçük kısa antrenman döngüleri sayesinde sanki yüksek yoğunluklu interval antrenman uygulamış gibi hissedebilirsin. 3 dakikan olduğu için hem hareketleri mükemmel formda uygulayabilir hem de antrenman yoğunluğunu yüksek tutabilirsin.
Bu hızlı antrenmanda 50 saniyelik aralıklarla kendini zorlayabildiğin kadar zorla ve hemen ardından gelecek olan harekete hazırlan.
Squat walk esnasında kalçalarını yere paralel ve göğsünü dik tutmaya gayret et. Bu şekilde yanmayı hissedeceğinden eminiz. İkinci hareket seni biraz zorlayabilir. Üçüncü harekette alçak kalmaya ve hızlı davranmaya çalış.
womenshealth.com.tr

0 yorum :

Yorum Gönder