30 Haziran 2017 Cuma

Sinan Güler, Fenerbahçe Yolunda

Doğuş Grubu ile sponsorluk sözleşmesine imza atan Fenerbahçe, transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray’ın kaptanlığını yapan Sinan Güler ile anlaşmaya çok yakın… Galatasaray Odeabank ile sözleşme yenilemeyen milli basketbolcu için Fenerbahçe devreye girdiği öğrenildi. Coach Zeljko Obradovic’in de olumlu rapor vermesiyle birlikte ilk temaslar kuruldu. İki tarafın kısa süre içinde resmi sözleşme imzalayabileceği iddia edildi.
.
Sinan Güler’in menajerlik şirketinden alınan bilgilere göre; Fenerbahçe ile 33 yaşındaki basketbolcu arasındaki görüşmeler son derece olumlu. Anlaşmanın resmiyete kazanması için toplantıların yapıldığı ifade edildi. İki taraf arasındaki sözleşmenin iki yıl olabileceği Sinan Güler’in menajerlik şirketi yetkilileri tarafından belirtildi.
Milli basketbolcu ile Anadolu Efes’in de ilgilendiği belirtildi. Ancak Lacivert-Beyazlılar, maaş konusunda Sinan Güler ile anlaşamadı.
Sinan Güler, geçtiğimiz sezon Galatasaray ile Euroleague’de 10.5 sayı, 2.8 ribaund, 5.6 asist ortalamaları ile oynadı. Deneyimli guard, Basketbol Süper Ligi’nde 11.8 sayı, 3.5 ribaund ve 4.7 asist ortalamaları yakaladı.HABER: Bülent ÇALTI
bulent.calti@basketball.com.tr

0 yorum :

Yorum Gönder