6 Haziran 2017 Salı

Ezgi Dağdelenler Fenerbahçe'de

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe, kadrosunu geçen sezon İlbank'ta forma giyen smaçör Ezgi Dağdelenler ile güçlendirdi.


Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
"Yeni sezon yapılanması kapsamında Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımız,  İlbank Takımında smaçör olarak oynayan 3 Kasım 1993  Ankara doğumlu Ezgi Dağdelenler ile anlaşma sağlamıştır.



Yeni Sarı Melek Ezgi Dağdelenler’e kulübümüze hoş geldin diyor, yarıştığı her kulvarda “şampiyonluk” hedefleyen Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımızda başarılar diliyoruz."

Kariyer
Karayolları altyapısından yetişen Ezgi Dağdelenler 2006 yılında İlbank altyapısına transfer oldu. Ardından İlbank A Takımında yoluna devam eden 1993 doğumlu smaçör, 188 cm boyunda.
Birçok kez Milli formayı giyen oyuncu son olarak 2015 FIVB U23 Bayanlar Dünya Şampiyonası’nda ikinci, 2015 Avrupa Ligi’nde ikinci olan Milli Takım kadrosunda yer aldı.
Dağdelenler, İlbank ile 1.Ligdeki mücadelesinin ardından tekrar Sultanlar Ligi’ne çıkma başarısı gösterdi.
Ezgi Dağdelenler: "Sezon boyunca elimden gelen her şeyi yapacağım"
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımının yeni transferleri Ezgi Dağdelenler, ilk açıklamalarını Fenerbahçe resmi sitesine yaptı.
Fenerbahçe taraftarının önünde oynayacak olmaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirten Ezgi, sezon boyunca elinden gelen her şeyi yapacağını da sözlerine ekledi.

İnşallah sakatlıksız güzel bir sezon geçiririz. Sezon boyunca elimden gelen her şeyi yapacağım” ifadeleriyle sözlerine başlayan Ezgi Dağdelenler, “Büyük Fenerbahçe taraftarının desteğini alarak oynayacak olmak çok heyecan verici” dedi.
Fenerbahçe'nin yeni transferlerini milli takımdan tanıdığını da ifade eden Ezgi, “Yeni transferlerden Çağla ve Damla’yı milli takımdan tanıyorum. Eda ablayla henüz tanışma fırsatım olmadı ama onunla oynayacağım için de çok heyecanlıyım” diyerek sözlerini tamamladı.

0 yorum :

Yorum Gönder