4 Ocak 2018 Perşembe

Cenk Tosun Everton'da!

İngiliz yayın kuruluşu BBC, Beşiktaş ile Everton'ın Cenk Tosun transferi için anlaşmaya vardığını yazdı. Haberde Everton'ın Cenk için Beşiktaş'a  27 milyon sterline (30 milyon Avro) ödeyeceği kaydedildi.

Transfer resmileşirse Cenk Tosun, Türkiye'den yırtdışına en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan futbolcu olacak. Bu rekor şu anda 16 milyon Avro ile Fenerbahçe'den Al-Ahli'ye transfer olan Mousa Sow'da...

BBC'de yer alan haberde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Everton'la yürüttüğü görüşmelerin sonuçlandığı kaydedildi. Orman'ın 26 yaşındaki golcü futbolcunun Everton'a transferine izin verdiği belirtilirken 25 milyon sterlinle başlayan görüşmelerde 27 milyon sterline (30 milyon Avro) anlaşma sağlandığı belirtildi.
Cenk Tosun'un Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmasında önemli bir rol oynadığının belirtildiği haberde Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce'ın yıldız futbolcudan beklentilerinin büyük olduğuna vurgu yapıldı.
Haberde Everton'ın 90 milyon sterline Manchester United'a sattığı Romelu Lukaku'nun yokluğunu hissettiğine de dikkat çekildi.

0 yorum :

Yorum Gönder