8 Temmuz 2018 Pazar

Beşiktaş'tan farklı prova!

Beşiktaş ikinci hazırlık maçında Macaristan'ın Gyirmot takımını 4-1 mağlup ederken maça damgasını vuran isim Vagner Love oldu.

Yeni sezon çalışmalarına Slovakya'da devam eden Beşiktaş, hazırlık maçında Macaristan takımı Gyirmot ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar rakibini 4-1 mağlup etti.

Siyah-beyazlılar, X Bionic Hotel’in antrenman sahasında oynanan maça; Ersin Destanoğlu, Necip Uysal, Matej Mitrovic, Gary Medel, Caner Erkin, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Jeremain Lens, Ryan Babel, Vagner Love ve Cyle Larin onbiriyle başladı. Utku Yuvakuran, Fatih Aksoy, Oğuzhan Aydoğan, Bülent Üçüncü, Mertcan Açıkgöz, Aras Özbiliz, Orkan Çınar ve Mustafa Pektemek maça yedek başladı.

21. dakikada Vagner Love ile öne geçen Beşiktaş, 49. dakikada Oğuzhan ile skoru 2-0'a getirdi. 70'de Vagner Love ile skor 3-0 olurken, 72'de Babel sahne aldı ve fark 4'e çıktı. 90'da ise Gyirmot 1 gol buldu ve maçın skoru belirlendi.
Siyah-beyazlı ekip ilk hazırlık maçında Siofok ile karşılaşmıştı. Maç 1-1 biterken Beşiktaş'ın tek golünü Vagner Love kaydetmişti.

0 yorum :

Yorum Gönder