2 Ekim 2018 Salı

Juventus'ta Paulo Dybala şov

UEFA Şampiyonlar Ligi H grubu ikinci maçında Juventus, Young Boys'u 3-0 mağlup etti. Ronaldo'nun cezası sebebiyle forma giyemediği karşılaşmaya Paulo Dybala'nın performansı damga vurdu.

İtalya Ligi Serie A'nın lideri Juventus, Şampiyonlar Ligi'nde de yoluna tam gaz devam ediyor. Max Allegri'nin öğrencileri Young Boys'u Torino'da Paulo Dybala'nın golleri ile devirdi.
Dybala'nın 5, 33 ve 69. dakikada attığı gollerle yaptığı hat-trick, Juventus'a 3-0'lık galibiyeti getirdi. Young Boys'ta Mohamed Aly Camara, 75 ve 78'de gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Juventus, Bonucci'nin uzun pasına ceza sahasında tek vuruş yapan Dybala'nın golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Young Boys etkili olmaya çalışırken 34'te Dybala bir kez daha sahneye çıktı. Ceza sahası dışı sağ çaprazdan şutunu kaleye gönderen Dybala takımının ve kendisinin ikinci golüne imza attı.
İlk yarı Dybala'nın golleriyle 2-0 Juventus üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarının 48. dakikasında Dybala hat-trick fırsatı yakaladı ancak ceza sahası sağ çaprazdan yaptığı vuruş direğe takıldı.
48'de hat-trick fırsatını kaçıran Dybala, 69'da müthiş paslarla gelişen Juventus atağında altı pasta golünü attı ve kendisinin ve takımının 3. golüne imza attı.
Young Boys'ta Mohamed Camara 78. dakikada ikinci sarı kartla kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Juventus ilk haftada Valencia'yı 2-0'la geçtikten sonra Young Boys'u da 3-0 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti ve puanını 6'ya yükseltti.
Bu karşılaşmadaki 3 golünü de sol ayağıyla atan Dybala, Şampiyonlar Ligi'nde attığı 9. golünü de sol ayağıyla attı.


0 yorum :

Yorum Gönder