9 Haziran 2019 Pazar

İzlanda'da büyük skandal! (Video)

İzlanda'da skandal bir olay yaşandı. A Milli Futbol Takımımız saatlerce ülkeye alınmadı. Millilerimiz İzlanda polisi tarafından didik didik arandı.

Keflavik Havalimanı'ndan paylaşım yapan Burak Yılmaz, "6.5 saat yolculuk yaptık. 3 saattir bekliyoruz. Bizi İzlanda'ya almıyorlar. Böyle bekliyoruz 3 saattir ve bizi almıyorlar." ifadelerini kullandı.
Emre Belözoğlu ise TRT Spor'a, "İçeride fazladan bir arama yapıldı, bekletildik. Gerildik. Gerek yoktu." açıklamasını yaptı.

Tuvalet fırçası uzatıldı!

Emre Belözoğlu ise TRT Spor'a, "İçeride fazladan bir arama yapıldı, bekletildik. Gerildik. Gerek yoktu." açıklamasını yaptı. Öte yandan İzlandalı bir taraftar, açıklama yaptığı sırada Emre Belözoğlu'na, mikrofon tutar gibi tuvalet fırçası uzattı. Söz konusu taraftar, daha sonra gözden kayboldu.

Ay-yıldızlı ekip, havalimanındaki uzun bekleyişin ardından otobüsle başkent Reykjavik'e geçerek kamp yaptığı otele yerleşti.


A Milli Futbol Takımımız, 11 Haziran Salı günü 21.45'te İzlanda ile Laugardalsvöllur Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.
Kaynak: TRT SPOR


Bu gönderiyi Instagram'da gör

Burak Yılmaz: “6.5 saat yolculuk yaptık. 3 saattir havalimanında bizi içeri almıyorlar” ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Kaydet-Beğen-Yorum Yap ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Beğenirken hesabımızı takip etmeyi unutmayın ... 👉 @besiktaskisi 🎯 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ #Beşiktaş #BJK #LorisKarius #KAR1US #AdemLjajic#Ljajic #adrianocorreia #atibahutchinson#RyanBabel #ricardoquaresma #domagojvida#oğuzhanözyakup #necipuysal #enzoroco#gökhangönül #gökhantöre #cylelarin #canererkin#dorukhantoköz #tolgazengin #jeremainlens#Şampiyon #şenolgüneş #GüvenYalçın #garymedel#utkuyuvakuran #isimatmirin #burakyılmaz#Kagawa

Beşiktaş'ta Av Zamanı (@besiktastaavzamani)'in paylaştığı bir gönderi ()

0 yorum :

Yorum Gönder