17 Aralık 2019 Salı

Flamengo finalde!

FIFA Dünya Kulüpler Kupası yarı final mücadelesinde Flamengo, 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada Al Hilal takımını 3-1 mağlup etti ve finale yükseldi.

FIFA Dünya Kulüpler Kupası yarı final mücadelesinde Flamengo ile Al Hilal, Khalifa International Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.
Flamengo'yu finale taşıyan golleri 49. dakikada Giorgian De Arrascaeta, 78. dakikada Bruno Henrique ve 82. dakikada kendi kalesine Ali Albulayhi kaydetti.
Al Hilal'in tek golünü ise 18. dakikada Salem Al Dawsari attı.
Öte yandan Al Hilal'de Andre Carrillo 83. dakikada direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
Flamengo'nun finaldeki rakibi yarın oynanacak olan Monterrey - Liverpool karşılaşmasından sonra belli olacak.
Beşincilik maçını Esperance de Tunis kazandı
Tunus ekibi Esperance de Tunis ise Hamdou Elhouni (3), biri penaltıdan Anice Badri (2) ve Sameh Derbali'nin ağları sarstığı maçta Al Sadd'ı 6-2 mağlup ederek turnuvayı 5. sırada tamamladı.
Abdülkerim Hasan'ın 24. dakikada kırmızı kart görerek Al Sadd'ı 10 kişi bıraktığı mücadelede, Katar temsilcisinin penaltıdan bulduğu golleri, Baghdad Bounedjah ve Hasan el-Heydus kaydetti.
Turnuvanın diğer yarı final karşılaşmasında UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile Meksika ekibi Monterrey, yarın karşılaşacak. 2019 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 21 Aralık'taki final maçıyla sona erecek.

0 yorum :

Yorum Gönder