18 Aralık 2019 Çarşamba

Teksüt Bandırma Giants'ı geçti, hedef play-off

Temsilcimiz Teksüt Bandırma, evinde Telenet Giants Antwerp takımını 89-81 yendi ve kritik bir galibiyet aldı. 

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 9. hafta karşılaşmasında Teksüt Bandırma, Belçika temsilcisi Telenet Giants Antwerp takımını 89-81 mağlup etti.
Maçın ardından konuşan Bandırma antrenörü Hakan Demir, "‘Takımı tebrik ederek başlamak istiyorum. Bu maça arka arkaya aldığımız yenilgiler ile çıktık. Bu zorlu periyotlarda karakter ortaya koymak kolay olmuyor. Sezonun bu anına kadar bu karakteri gösterdik. Bugün de bir yenisini daha tekrarladık. Zaman zaman çok genç ve tecrübesiz bir takım algısı yaratılsa da biz çok çalışan ve gelişen bir takımız. Oynadığımız her maç ve yaptığımız her antrenmanda üstüne koyarak ilerliyoruz.
Güzel bir reaksiyon gösterdiğimiz bir gün oldu. Şampiyonlar Ligi’nde yolumuza devam ediyoruz. Son ana kadar gruptan çıkma şansımızı zorlayacağız. Zor bir gruptayız, bir üst tura çıkmak kolay olmayacak. Sonuna kadar mücadelemizi gösterip Play-Off’lara kalmak istiyoruz.’’ açıklamasını yaptı. .
Teksüt Bandırma: 89 - Telenet Giants Antwerp: 81
Salon: Kara Ali Acar
Hakemler: Wojciech Liszka (Polonya), Zdravko Rutesic (Karadağ), Gintaras Maciulis (Litvanya)
Teksüt Bandırma: Smith 11, Prewitt 18, Furkan Haltalı 1, Rıdvan Öncel 11, Şehmus Hazer 4, Kalinoski 8, Alperen Şengün, Terry 25, Hummer 11
Telenet Giants Antwerp: Klassen 10, Vanwijn 15, Bleijenberg, Rogiers 6, Kesteloot 8, Dutzinski 8, Faye 13, Donkor 7, Rupnik 14
1. Periyot: 26-18
Devre: 50-42
3. Periyot: 66-63

0 yorum :

Yorum Gönder