31 Mart 2020 Salı

Ajax'tan Ryan Babel'e büyük şok

De Telegraaf'ta yer alan habere göre Ajax, Ryan Babel'e mektup göndererek sözleşmenin feshedildiğini bildirdi.

Ajax'tan, Ryan Babel'e büyük şok. Galatasaray, sezon başında kadrosuna kattığı Babel'i, Ajax'a kiralamıştı.
Ocak ayında Hollanda ekibinin yolunu tutan deneyimli futbolcu, eski takımında da tutunamadı.
Hollanda gazetesi De Telegraaf'ta yer alan habere göre Ajax, Ryan Babel'e mektup göndererek sözleşmenin feshedildiğini bildirdi.
Haberde ayrıca, Hollanda ekibinin Klaas-Jan Huntelaar ve Nouri ile de yollarını ayırdığı belirtildi. Sözleşmesi feshedilen yıldız futbolcunun, sarı kırmızılı takıma dönmesi bekleniyor.
Bu sezonun geri kalanının belirsiz olmasından dolayı Ajax, gelecek yapılanmasında düşünmediği isimlerle yollarını ayıracak.
Corona virüsü nedeniyle Hollanda'da ligler süresiz olarak askıya alınmıştı.

Ajax’tan flaş Nouri kararı! 2 yıl 9 ay sonra komadan çıkmıştı
Ajax, Werder Bremen ile oynanan hazırlık maçında kalbi duran ve komaya giren ve geçtiğimiz günlerden komadan çıktığı açıklanan Abdelhak Nouri hakkında flaş bir karar aldı.
Ajax, 22 yaşındaki futbolcusu Abdelhak Nouri’nin sözleşmesini feshetme kararı aldı. Werder Bremen ile 8 Temmuz 2017'de oynanan karşılaşmada kalbi duran ve o günden beri komada olan genç futbolcu, 2 yıl 9 ay sonra komadan çıkmıştı. Nouri’nin sözleşmesi 1 Temmuz 2020 tarihinde otomatik olarak uzayacağı için böyle bir kararın alındığı öğrenildi.
Komada kaldığı sürece Nouri’nin ücretini yatıran ve ailesine bu zorlu süreçte yardımcı olan Ajax, sözleşmesini feshetmesine rağmen Hollandalı futbolcuya yardım etmeye devam edecek. Nouri’nin ailesi ve avukatı ile sürekli iletişim halinde olan Ajax yönetimi, genç futbolcunun tedavisine destek olacak.
Ajax, sözleşmenin sadece formaliteden feshedildiğini açıkladı.

Ajaxlı Abdelhak Nouri, 2 yıl 9 ay sonra komadan çıktı

0 yorum :

Yorum Gönder