16 Temmuz 2020 Perşembe

Juventus, Mert Müldürlü Sassuolo'dan kaçamadı

Serie A'nın 33. haftasında lider Juventus, Sassuolo deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Sassuolo forması giyen milli oyuncumuz Mert Müldür, 90 dakika sahada kaldı.

İtalya 1. Futbol Ligi'nin (Serie A) 33. haftasında lider Juventus, Sassuolo'ya konuk oldu. Beyaz-siyahlılar, mücadelenin hemen başında 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.
Maça hızlı başlayan konuk Juventus, 5. dakikada Danilo Luiz ve 12. dakikada Gonzalo Higuain'ın attığı gollerle 2-0 öne geçti. Ev sahibi Sassuolo, bu gollere 29. dakikada Filip Djuricic ile yanıt verse de karşılaşmanın ilk yarısı Juventus'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıya Sassuolo fırtına gibi başladı. 50. dakikada Domenico Berardi'nin fileleri sallamasıyla eşitliği yakalayan ev sahibi ekip, 53'te Francesco Caputo ile 3-2 öne geçti.
Şoku atlatan Juventus 64. dakikada Alex Sandro'nun kaydettiği golle 3-3'lük eşitliği yakaladı.
Kalan sürede başka gol olmadı ve taraflar gol düellosuna sahne olan maçtan 1'er puanla ayrıldı.
Galibiyet hasreti 3 karşılaşmaya çıkan lider Juventus puanını 77'e yükseltti. 4 maçlık galibiyet serisi sona eren Sassuolo ise puanını 47'ye çıkardı.
Kaynak: TRT SPOR

0 yorum :

Yorum Gönder