13 Ağustos 2020 Perşembe

Honda Civic HB | Test Sürüşü


Honda Civic HB Manuel Testi | Type-R Niyetine Alınır mı?
Merhabalar, Bu videomuzda adeta ehlileştirilmiş TYPE-R kıvamında olan Honda Civic HB'in manuel şanzımanlı versiyonunun testi sizlerle.
Honda Türkiye yoğun talep üzerine ülkemize bu modelin manuel versiyonunu sınırlı sayıda getirdi ve ilerleyen dönemlerde de talebe göre değerlendirme yapacaklarını belirtiyor.
1.5 Turbo 182 bg ve 240 Nm tork değerine sahip olan 6 ileri manuel şanzımanlı Civic HB performanslı sürüşlerde otomatik şanzımanlı kardeşinden daha eğlenceli bir sürüş karakterine sahip.
Vites konumu,şanzıman oranları çok iyi ayarlanan modelin kullanımı en rahat ve keyifli maneul şanzımanlı versiyonlardan olduğunu belirtmeliyiz. Uzun,yol ve şehir içi ve performanslı kullanım sonrası Honda Civic HB ile yakaladığımız 7.4 lt'lik karma test tüketiminin de beklediğimizin altından olduğunu mutlaka belirtmeliyiz. Süspansiyon sisteminin sertleştirmeye olanak tanıyan sürüş modunun da performanslı süürşlere katkısı oldukça fazla. Civic HB Eco modu sunsada gaz tepkilerini biraz daha net hale getircek Sport modunun olmasınıda isterdik.
Civic HB Sport+ donanım seviyesinde manuel versiyonuyla 230.000 TL otomatik versiyonuyla ise 246.000 TL fiyat etiketine sahip. Bu fiyatlar rakip endeksinde bize göre makul ancak pandemi sürecinden dolayı araç tedariğinde sıkıntılar yaşabiliyor.
Otomobil Dünyam

0 yorum :

Yorum Gönder