3 Kasım 2020 Salı

Medipol Başakşehir, Manchester United'ı konuk edecek

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Medipol Başakşehir, H Grubu'ndaki üçüncü maçında çarşamba günü saat 20.55'te İngiltere'nin Manchester United takımını ağırlayacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle İstanbul'un geçen sezonki final için ev sahipliği hakkı bu sezona ertelenen Şampiyonlar Ligi'nin gruplarında üçüncü hafta karşılaşmaları, bu akşam ve 4 Kasım Çarşamba günü oynanacak.

Temsilcimiz Medipol Başakşehir de Devler Ligi'ndeki üçüncü hafta maçında Manchester United ile karşı karşıya gelecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak mücadelede İtalyan hakem Davide Massa düdük çalacak. Massa'nın yardımcılıklarını aynı ülkeden Filippo Meli ile Stefano Alassio yapacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Gianpaolo Calvarese olacak.

Turuncu-lacivertliler bu sezon Devler Ligi'nde çıktığı iki karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Almanya'da RB Leipzig'e 2-0 kaybeden temsilcimiz, sahasında Fransız devi PSG karşısında da sahadan aynı skorla ayrıldı.

H Grubu'nda Manchester United 6 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor. 3'er puanlı PSG ikinci, RB Leipzig ise üçüncü sıraya yerleşmiş durumda... Grupta henüz puanı bulunmayan temsilcimiz ise son sırada bulunuyor.

11'ler 

Medipol Başakşehir: Mert Günok; Rafael, Epureanu, Skrtel, Bolingoli; Berkay, İrfan Can; Visca, Aleksic, Deniz Türüç; Demba Ba. 

Manchester United: Henderson; Wan-Bissaka, Maguire, Tuanzebe, Shaw; Matic, Van de Beek, Bruno Fernandes; Mata, Rashford, Martial.


20:55Medipol Başakşehir - Manchester United
UEFA Şampiyonlar Ligi top_futbol Bein Sports 1
20:55 Medipol Başakşehir - Manchester United
UEFA Şampiyonlar Ligi top_futbol CBC Sport

 

0 yorum :

Yorum Gönder