3 Aralık 2020 Perşembe

Fenerbahçe Öznur Kablo iki de iki yaptı

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı , EuroLeague Women B Grubu ikinci maçında Arka Gdynia ile karşılaştı. Polonya ekibini 70-80 yenen Potanın Kraliçeleri, iki de iki yaptı. 

Fenerbahçe Öznur Kablo'da Sabally 23, McBride 22 ve Zandalasini 15 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan isimler oldu.
 
Potanın Kraliçeleri, gruptaki üçüncü maçında LDLC ASVEL Feminin’i konuk edecek. 4 Aralık Cuma günü Metro Enerji Salonu’nda oynanacak maç saat 17.00’de başlayacak ve FB TV’den ekranlara gelecek.
 
Metro Enerji Salonu’nda oynanan karşılaşmayı FIBA Avrupa Başkanı ve FIBA Dünya Başkan Yardımcısı Turgay Demirel, FenerbahçeGenel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Sipahioğlu ve Sevil Zeynep Becan ile Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı izledi.

Fenerbahçe maça; Olcay Çakır Turgut, Cecilia Zandalasini, Kayla McBride, Satou Sabally ve Kiah Stokes beşiyle başladı. Jasmine Thomas ise sakatlığı sebebiyle karşılaşmada görev alamadı.

Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Sabally’nin skorer oyunuyla 11-18 öne fırlayan Fenerbahçe, çeyreği de 24-27 üstün tamamladı.  İkinci çeyreğin ilk bölümünde farkı açan Fenerbahçe Öznur Kablo,  çeyreğin son bölümünde rakibinin farkı kapatıp öne geçmesine engel olamadı ve çeyreği 44-40 geride tamamlandı.

Üçüncü çeyrekte skor üstünlüğü ara ara el değiştirse de periyot 56-56 eşitlikle tamamlandı. Dördüncü periyot karşılıklı basketlere sahne olurken, hücumda bu dakikalarda McBride ile etkili olan temsilcimiz, Olcay’ın da basketiyle 66-70 öne geçti. Sabally ile farkı çift hanelere taşıyan Fenerbahçe, maçtan 70-80 galip ayrıldı.

Salon: Metro Enerji

Hakemler: Viola Györgyi (Norveç), Haris Bijedic (Bosna Hersek), Silvia Marzaili (İtalya)

Arka Gdynia: Kunek 20, Slamova 5, Podgorna, Spanou 14, Miskiniene 11, Kastanek 4, Greinacher 2, Balintova 14

Fenerbahçe Öznur Kablo: Sabally 23, Olcay Çakır 4, Sevgi Uzun, Tuğçe Canıtez 6, McBride 22, Zandalasini 15, Vitola 2, Stokes 8

1. Periyot: 24-27

Devre: 44-40

3. Periyot: 56-56

0 yorum :

Yorum Gönder