30 Aralık 2020 Çarşamba

Tottenham - Fulham maçına Kovid-19 engeli

İngiltere Premier Lig'den yapılan açıklamada, Fulham Kulübü'ndeki Kovid-19 vakalarında artış yaşandığı ve bugün birkaç futbolcunun daha semptom gösterdiği belirtildi.

Ligin 16. haftasında bu akşam oynanması planlanan Tottenham - Fulham mücadelesinin tedbir amaçlı ertelendiği duyuruldu.

Takımlarda artan koronavirüs vakaları sonrasında ertelenen Everton - Manchester City ve Newcastle United - Aston Villa maçlarına Tottenham - Fulham karşılaşması da eklendi.

Yapılan açıklamada, “Fulham ve Tottenham arasında oynanacak maç, bugün öğlen saatlerinde yapılan Premier Lig Yönetim Kurulu toplantısının ardından ertelendi. Fulham, artan corona vakaları ve takımda semptom gösteren bazı oyuncular olması nedeniyle fikstürün yeniden düzenlenmesi talebinde bulundu. Premier Lig yönetim tıbbi danışmanlarla görüştükten sonra maçı erteleme kararı aldı. Takım yeniden teste sokulacak” ifadeleri kullanıldı.


Kararın açıklanmasından bir süre önce Instagram hesabından paylaşım yapan Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho ise, "Saat 6'da maçımız var ama oynayıp oynamayacağımızı hala bilmiyoruz. Dünyanın en iyi ligi." diyerek tepkisini dile getirdi.

Ligde geçen pazartesi günkü Everton-Manchester City karşılaşması da koronavirüs vakaları sebebiyle oynanamamıştı.

0 yorum :

Yorum Gönder