1 Şubat 2021 Pazartesi

Youssouf Ndayishimiye resmen Başakşehir'de

Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir, Yeni Malatyaspor'da forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Youssouf Ndayishimiye'yi 4.5 yıllığına kadrosuna kattı.

Turuncu-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, Yeni Malatyaspor’da oynayan başarılı futbolcu Youssouf Ndayishimiye’yi 4.5 yıllığına kadrosuna kattı.

Başarılı orta saha oyuncusunun imza töreninde asbaşkanlarımız Mesut Altan, Mustafa Saral ve CEO’muz Mustafa Eröğüt yer aldı.

Yeni Malatyaspor’da gösterdiği performansla dikkat çeken Burundi Milli takımının futbolcusu Youssouf Ndayishimiye’ye ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz."

Youssouf Ndayishimiye'nin maliyeti belli oldu

Yeni Malatyaspor Kulübü, Burundili futbolcu Youssouf Ndayishimiye'nin Medipol Başakşehir'e transferinin 2,15 milyon euro bedelle ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında gerçekleştiğini bildirdi.

Sarı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabından, Ndayishimiye'nin Medipol Başakşehir'e transferiyle ilgili açıklama yapıldı.​​​​​​​ Açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Youssouf Ndayishimiye'nin transferi konusunda Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile 2,15 milyon avro bedel ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığı anlaşmaya varılmıştır." denildi.

İstanbul temsilcisi transferi böyle duyurdu:

0 yorum :

Yorum Gönder