18 Mart 2021 Perşembe

Pelkas: "Sahada savaşan bir Fenerbahçe olacak" (Video)

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Dimitris Pelkas, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Dimitris Pelkas, Fenerbahçe idmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sarı-lacivertli ekibin iç saha grafiği üzerine konuşan tecrübeli futbolcu, şu sözleri sarf etti:

"Sezon başından beri, kendi evimizde kötü sonuçlar alıyoruz ama bunun üzerinde sürekli çalışıyoruz.  Eksikleri geliştirip daha iyi olmalıyız"

"Sahada savaşan bir Fenerbahçe olacak"

Beşiktaş derbisinde, Gençlerbirliği mağlubiyetini telafi etmeyi arzuladıklarını belirten Pelkas, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Taraftarlarımızın, kötü sonuçlar sonrasında hayal kırıklığı yaşaması normal. Bunu derbide telafi etmek istiyoruz. Beşiktaş'ı yenebileceğimizi biliyoruz. Saha içinde ve dışında birlikte hareket etmeliyiz. Taraftarımıza söz veriyorum, sahada savaşan bir Fenerbahçe olacak.

"11 hafta ve kazanılabilecek çok puan var. Elbette ki kötü bir mağlubiyet aldık ancak aramızda konuştuk ve inancımızı koruyoruz. Maç maç gideceğiz. Her maçı ayrı bir hikaye olarak göreceğiz ve sonrasında olacaklara bakacağız."

"Bir plana bağlı kalmak gerekiyor"

Yunanistan Ligi ve Türkiye Ligi arasındaki farklılıklara değinen Pelkas, sözlerini şöyle noktaladı:

"Farklı liglerde oynadım. Burada lig daha farklı ve daha zor. Herkes birbirine kaybedebiliyor. Fenerbahçe'de çok fazla yeni oyuncu var. Benimle beraber çok fazla yeni isim katıldı. Bazen, kısa süre içerisinde mükemmel bir kimya oluşturmanız zor olabilir. Elbette ki hedefimiz şampiyonluk ve daha çok çalışmalıyız. Bizde bir söz vardır, 'Bazen bir ağaca değil ormana bakmak lazım'. Bütün olarak bakmalıyız.

Önceki takımımda da çok fazla hoca ve oyuncu değişikliği olmuştu. Bana göre bu sağlıklı bir model değil. Bir plana bağlı kalmak gerekiyor."


0 yorum :

Yorum Gönder