5 Mart 2021 Cuma

Team LeBron - Team Durant: All-Star Maçı Kadroları Belli Oldu (Video)

Cumartesi günü NBA All-Star maçında mücadele edecek takımların kadroları belli oldu…

NBA’de dün gece oynanan karşılaşmaların bitmesiyle birlikte All-Star arası resmi olarak başladı. 7 Mart günü Atlanta’da düzenlenecek All-Star organizasyonunda Yetenek Yarışması, Smaç Yarışması, Üçlük Yarışması ve All-Star Maçı gibi etkinlikleri izleyeceğiz.

Geçtiğimiz günlerde Doğu ve Batı Konferanslarından seyirci, oyuncu, gazeteci ve koçların oylarıyla All-Star maçında yer almaya hak kazanan isimler belli olmuştu.

Dün gece gerçekleştirilen yayında iki konferansın en çok oy alan ve bu sebeple takım kaptanı seçilen LeBron James ile Kevin Durant, All-Star seçilen oyuncular içerisinden kadrolarını seçti.

LeBron James’in takımının ilk beşini tamamlayacak 4 oyuncu Giannis Antetokounmpo, Stephen Curry, Luka Doncic ve Nikola Jokic oldu. LeBron, takıma yedek olarak ise Jaylen Brown, Paul George, Rudy Gobert, Damian Lillard, Chris Paul, Domantas Sabois ve Ben Simmons’ı seçti.

Sakatlığı sebebiyle bir süredir parkelerden uzak olan Kevin Durant, All-Star maçında oynayamayacak olmasına rağmen seçimlerini yaptı. Takımının ilk beşi olarak Bradley Beal, Joel Embiid, Kyrie Irving, Kawhi Leonard ve Jayson Tatum’ı belirleyen Durant, kadroya yedek olarak ise Devin Booker, James Harden, Zach LaVine, Donovan Mitchell, Julius Randle, Nikola Vucevic ve Zion Williamson’ı seçti. Sakatlığı sebebiyle All-Star maçında oynayamayacak olan Anthony Davis de Durant’in takımında yer aldı.

LeBron James, drafttaki ilk hakkını Giannis Antetokounmpo’dan yana kullanırken Kevin Durant ise Brooklyn Nets‘teki takım arkadaşı Kyrie Irving’i seçti. 



eurohoops.net

0 yorum :

Yorum Gönder