28 Nisan 2021 Çarşamba

THY EuroLeague Final Four’u Seyircisiz Oynanacak

2020-2021 THY EuroLeague sezonunun şampiyonunun taç giyeceği Final Four organizasyonu, kapalı kapılar ardında düzenlecek…

Euroleague Basketball, 2020-21 sezonunun Final Four maçlarının seyircisiz şekilde oynanacağını açıkladı.

EuroLeague, yaptığı resmi açıklamada Kovid-19 salgını nedeniyle organizasyonunun düzenleneceği Köln’deki yerel yetkililerin, maçların seyircisiz oynanmasına karar verdiğini belirtti.

Lig yönetimi, geride bıraktığımız sezon boyunca taraftarların Final Four’da yer alabilmesi için birçok farklı senaryo üzerine çalıştıklarını belirtmişti.

Ancak organizasyona katılacak herkesin sağlığı ve güvenliği ön plana alındığında, Final Four organizasyonunda sadece takımların, görevli personelin ve medya mensuplarının yer almasına karar verildi. EuroLeague, turnuvayı yerinde takip edemeyecek medya görevlilerinin de işlerini aksatmadan yapabilmesi için olanak sağlanacağını belirtti.

EuroLeague, 28-30 Mayıs tarihlerinde oynanacak Final Four organizasyonunu taraftarların da takip edebilmesi için elinden geleni yapacağını belirtti. Lig yönetimi, seyircilerin ekran başında Final Four deneyimini yaşayabilmesi için özel içerikler sunacağını ve bu içerikler hakkındaki detaylı bilgilerin önümüzdeki günlerde açıklanacağını bildirdi.
eurohoops.net

0 yorum :

Yorum Gönder