31 Mayıs 2021 Pazartesi

Bale: "2016'daki başarıyı tekrarlamak istiyoruz"

EURO 2020'deki rakiplerimizden Galler, 2016'daki başarısını tekrarlamak istiyor. Galler'in kaptanı Gareth Bale, zor takımlarla oynayacaklarını ifade ederek "2016'da yarı finale kadar yükselmiştik. Bu başarıyı tekrar etmek istiyoruz" dedi.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2020) geri sayım devam ediyor. A Grubu'nda milli takımımızın rakiplerinden Galler, takımının tanıtımını yaptı.

Gallilerin kaptanı Gareth Bale, 2016'daki başarıyı tekrarlamak istediklerini söyledi.

Bale, "2016'da yarı finale kadar yükselmiştik. Bu başarıyı tekrar etmek istiyoruz. Ama gerçekçi olmak lazım. Başka bir takım ile başka bir turnuvada mücadele edeceğiz. 2016'daki takımdan bambaşka bir takımımız var. Bu sebeple Avrupa'nın en iyi ülkelerine karşı mücadele etmek zor olacak. Ama yeteneklerimizin ve sahada neler yapabileceğimizin farkındayız. Başarıya ulaşmak için her şeyimizi ortaya koyacağız" diye konuştu.

Pandemi sebebiyle taraftarların statlarda olamamasını da hayal kırıklığı olarak nitelendiren yıldız oyuncu, "Maçlarda taraftarlardan yoksun kalacağız. Taraftarımızı özlüyoruz. Arkadaşlarla kendi aramızda sosyal medya üzerinden konuşuyoruz ve neler olup bittiğini anlıyoruz. Açıkçası tribünlerin boş kalması bizim için hayal kırıklığı. Ancak biliyoruz ki Galler tek yürek bizi destekleyecek. Biz de onları gururlandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak : TRT SPOR

0 yorum :

Yorum Gönder