29 Temmuz 2021 Perşembe

Megan Rapinoe, Victoria's Secret meleği oldu

Ünlü giyim markası Victoria's Secret, güzellik standartlarıyla ilgili yoğun eleştirilerin ardından modellerinde değişliklik yaptı. Amerikalı milli futbolcu Megan Rapinoe de yeni modeller arasında yer aldı.

Ünlü giyim markası Victoria's Secret, standart güzellik algısı eleştirilerinin ardından 2021 yılında geleneksel olarak gerçekleştirdiği defilesini yapmamıştı. Şirket yeni bir kararla her bedenden insana hitap edecek yeni anlayışa geçti. Yeni yüzler seçen Victoria's Secret yetkilileri bu isimler arasında Amerikalı dünyaca ünlü futbolcu Megan Rapinoe'ye de yer verdi.

Megan Rapinoe, Victoria's Secret meleği oldu  - 2. Foto

Megan Rapinoe, 2019 Dünya Kupası'nda Fransa karşısında attığı golün ardından yaptığı sevinçle dünya gündemine girdi. Dönemin ABD Başkanı Donald Trump'a mesaj gönderen tecrübeli futbolcu, ikon haline geldi.

Megan Rapinoe, Victoria's Secret meleği oldu  - 3. Foto

36 yaşındaki oyuncu, ülkesinde kadın futbolcuların erkek meslektaşları ile eşit ücret alması için yaptığı çalışmalarla da tanınıyor.

Megan Rapinoe, Victoria's Secret meleği oldu  - 4. Foto

Megan Rapinoe'nin yanı sıra olimpik kayakçı Eileen Gu de yeni dönemde Victoria's Secret yüzlerinden biri olacak.

Megan Rapinoe, Victoria's Secret meleği oldu  - 5. Foto

Victoria's Secret'ın yeni döneminde modeller ve sporculara ekstra olarak oyuncular da yer alacak. 2000 yılında dünya güzeli seçilen ve oyunculuk, aktivistlik ve şarkıcılık yapan Priyanka Chopra Jonas da VS'nin yeni isimlerinden.

Megan Rapinoe, Victoria's Secret meleği oldu  - 6. Foto

Nike, Fenty Beauty ve Mercedes-Benz gibi büyük markalarla iş birliği yapan büyük beden model Paloma Elsesser de yeni dönemde yer alacak.

Megan Rapinoe, Victoria's Secret meleği oldu  - 7. Foto

Ünlü gazeteci ve fotoğrafçı Amanda de Cadenet de Amanda de Cadenet de Victoria's Secret için seçilen isimler arasında.

NTVSpor.net

0 yorum :

Yorum Gönder