24 Mart 2022 Perşembe

Brooklyn Nets’e Kyrie Irving Müjdesi

New York şehri aşı uygulamalarında değişikliğe gidiyor...

Aylardır yarı zamanlı forma giyebilen Kyrie Irving için işler yakında değişecek gibi görünüyor.

POLITICO‘nun haberine göre New York şehri, aşı politikalarında Kyrie’nin oynamasını sağlayacak değişikliklere gitmeyi düşünüyor.

“Belediye başkanı Eric Adams’ın perşembe günü yapmaya hazırlandığı aşı politikası değişikliği, Kyrie Irving ve diğer aşı olmamış sporcuların profesyonel müsabakalarına çıkabilmelerini sağlayacak.

Başkanın perşembe günü özel sektördeki aşı uygulamalarını değiştirmesi, sporcuların yerel spor salonlarında mücadele edebilmesini sağlayacak.”

New York’un aşı uygulamaları birçok insan tarafından sorgulandı. Kyrie Irving kendi salonunda forma giyemezken deplasman ekipleri ve taraftarları neredeyse hiçbir kısıtlama olmadan etkinliklere katılabiliyordu.

Kevin Durant ise ayın başında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

“Anlam veremiyorum. Şu an sadece birileri otoritesini güçlendirmek için kararlar alıyormuş gibi geliyor. Herkes dikkat çekmek ister ve bence şu an belediye başkanının yaptığı da o. Dikkat çekmek. Yakın zamanda bir çözüm bulacaktır. Bulsa iyi olur.”

Bugün 30 yaşına giren Irving, bu sezon sadece 19 maçta forma giymişti ve play-off’lar boyunca limitasyonlarının devam edeceği düşünülüyordu.

Şimdiyse Nets, oyuncusundan tam zamanlı yararlanmanın keyfini çıkarabilecek.

Kyrie Irving’in pazar günü oynanacak Charlotte Hornets karşılaşmasıyla Barclays Center’a geri dönmesi bekleniyor.

27.7 sayı, 5.3 asist ve 4.7 ribaund ortalamaları tutturan Irving, Nets‘in şampiyonluk iddiasına da güç kazandıracak.

eurohoops.net

0 yorum :

Yorum Gönder