23 Şubat 2023 Perşembe

Fenerbahçe Opet, Magdalena Stysiak İle Prensipte Anlaştı

Misli.com Sultanlar Ligi takımlarından Fenerbahçe Opet, Vero Volley Milano’da forma giyen Magdalena Stysiak ile prensipte anlaşmaya vardı. 

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet, bir oyuncuyla daha anlaşmaya vardı.

Volley News sitesinde yer alan habere göre; yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Misli.com Sultanlar Ligi takımlarından Fenerbahçe Opet’in, İtalya Ligi ekiplerinden Vero Volley Milano’da forma giyen Polonyalı milli pasör çaprazı Magdalena Stysiak ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. Öte yandan VakıfBank’ın, Fenerbahçe Opet’te forma giyen pasör çaprazı Melissa Vargas’ı transfer etmek istediği ve bunun üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un Melissa Vargas’ı takımda tutmak için devreye girdiği öğrenilmişti. Duyumlara göre Melissa Vargas’ın son iki sezondur olduğu gibi yeni sezona Çin’in Tianjin Bohai Bank takımında başlayacağı, Çin Ligi’nin tamamlanmasının ardından Fenerbahçe Opet’te forma giyeceği öğrenildi.

0 yorum :

Yorum Gönder