17 Mayıs 2024 Cuma

Eylül Akarçeşme Galatasaray Daikin’de

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, son olarak Nilüfer Belediyespor forması giyen libero Eylül Akarçeşme ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. 

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız, kadrosunu Eylül Akarçeşme ile güçlendirdi.

Kulübümüz, son olarak Nilüfer Belediyespor’da forma giyen Eylül Akarçeşme ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

1999 doğumlu genç libero, profesyonel voleybol kariyerine 2016 yılında Halkbank’ta başladı. Sırasıyla Halkbank, Çan Gençlik Kale Spor Kulübü, Aydın Büyükşehir Belediyespor ve Nilüfer Belediyespor forması giyen oyuncu, gelecek sezon sarı kırmızılı formamızı terletecek.

Akarçeşme, 2021-2022 sezonunda Aydın Büyükşehir Belediyespor ile Balkan Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Eylül Akarçeşme’ye hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz."

Aslıhan Kılıç ve Eylül Akarçeşme ile 1 yıllık sözleşme imzalandı

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, Aslıhan Kılıç ve Eylül Akarçeşme ile 1'er yıllık anlaşma imzaladı.

İmza töreni, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara’nın katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gerçekleşti.

Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara ve oyuncular, imza töreninin ardından Galatasaray Televizyonu Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara’nın açıklamaları şu şekilde:

“Bu sene zirveyi zorlayacak bir takım kurduk. Sene sonunda yepyeni, pırıl pırıl bir takım. Hemen hemen hepsi milli takım oyuncusu olan genç yıldızlarımızla imza atacağız dedik. Önce Yaseminlerle attık, şimdi de Aslıhan ve Eylül ile atıyoruz. Baştan beri çok umutluyum. Burada başarıya ulaşacaklarına eminim. Hem bireysel olarak hem takıma verecekleri katkıdan dolayı şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı olur. Sözünü ettiğimiz yıldızlardan bir diğeri de Eylül. Ocak ayında prensip olarak anlaşmamıza rağmen açıklayamadık çünkü rakibimizin de en başarılı oyuncularından biriydi. En iyi oyununu da bu sene bize karşı oynadı galiba. Hem karakter olarak hem de sportif performans olarak çok takdir ettiğimiz bir kişi, takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Aramıza katıldığı için çok mutluyuz. Hem kendisi hem de kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Aslıhan Kılıç ise şunları söyledi:

“Böyle büyük bir camiaya katıldığım için çok mutlu ve gururluyum. Hedeflerimiz tabii ki yüksek. İddialı ve genç bir takım kurduk. Bunun yanında herkes birbirine çok aşina. Çoğumuz milli takımda veya diğer kulüplerde forma terletme şansı bulduk. Gelecek sezon böyle büyük bir camiada, büyük bir taraftarın önünde forma giyeceğim için çok heyecanlıyım.”

Eylül Akarçeşme de şu ifadeleri kullandı:

“Böyle büyük bir camianın parçası olduğum için çok mutluyum ve gururluyum. Yeni sezonu heyecanla bekliyorum. Çocukluğumdan beri Galatasaraylıyım. Buraya geldiğimde tüylerim diken diken oldu. Çok mutlu ve heyecanlıyım.”

0 yorum :

Yorum Gönder