18 Aralık 2016 Pazar

Genç Milliler Almanya’ya Kaybetti

Genç Erkek Milli Takımımız, B Grubu’ndaki üçüncü ve son maçında Almanya’ya 80-70’lik skorla mağlup oldu.

Samsun’un ev sahipliğinde düzenlenen U18 Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Genç Erkek Milli Takımımız, B Grubu’ndaki üçüncü ve son maçında Almanya’ya 80-70’lik skorla mağlup oldu ve klasman grubuna kaldı.

Millilerimizin 9-16 turundaki rakibi A Grubu'nu üçüncü sırada tamamlayan Hırvatistan oldu.

Mücadeleyi TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, Genel Koordinatör Ömer Onan, Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ve Milli Takımlar Menajeri Kerem Tunçeri de salonda takip etti.

Karşılaşmaya Almanya 11-4’lük skorla başladı ve Millilerimiz maçtaki ilk molasını aldı. Almanlar ilk çeyreğin kalan bölümlerinde de üstünlüğünü sürdürdü ve ilk 10 dakikayı 23-12’lik skorla önde tamamladı. İkinci çeyreğe iyi bir başlangıç yapan Ay Yıldızlılarımız 5 dakika geride kalırken farkı 4 sayıya kadar indirdi. (27-31) Milli Takımımız soyunma odasına 34-37’lik skorla geride gitti.

İkinci yarıya Almanya iyi başladı. Üçüncü çeyrek tamamlandığında skor 50-58’e geldi. Millilerimiz son çeyreğe 8 sayı geride girdi. Oyuncularımız son çeyreğe iyi bir başlangıç yaptı ilk 3 dakikalık dilimde farkta 3 sayıya indi. Son bölümde istediği oyunu sahaya yansıtamayan ekibimiz maçtan 80-70 mağlup ayrıldı.

0 yorum :

Yorum Gönder