1 Haziran 2018 Cuma

Beşiktaş'ta Alvaro Negredo yolcu

Kemerleri sıkma kararı alan Beşiktaş, Alvaro Negredo ile de yol ayrımına geldi. Meksika ve İspanya basını takımdan ayrılması beklenen 32 yaşındaki golcüye Meksika kulüplerinin talip olduğunu öne sürdü. 


2018-2019 sezonu öncesi yeni bir yapılanmaya gitmeyi planlayan ve bu doğrultuda tasarruf tedbirleri alan Beşiktaş'ta transferde ki yol haritası da buna göre çizildi.

Bu doğrultuda siyah beyazlıların Alvaro Negredo için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldığı ve İspanyol golcüyle yollarını ayırmaya hazırlandığı öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi 32 yaşındaki oyuncuyla yollarını yıllık 4 milyon 350 bin avroluk maaş yükünden de kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

Öte yandan takımdan ayrılması beklenen İspanyol golcüye Meksika kulüplerinde Toluca ve Santos Laguna'nın talip olduğu ifade edildi.

Meksika'nın Record ve İspanya'nın AS gazeteleri bu kulüplerin 32 yaşındaki golcü için 3 milyon avroyu gözden çıkardığı ve yakın zamanda resmi teklifle Beşiktaş'ın kapısını çalacağını iddia etti.

Alvaro Negredo geçtiğimiz sezon başında Valencia'dan transfer edilmişti. Siyah beyazlı forma ile 43 maça çıkan İspanyol futbolcu 15 gol atıp 5 asist yaptı.
trtspor.com.tr

0 yorum :

Yorum Gönder