26 Haziran 2020 Cuma

Borussia Dortmund - Hoffenheim maçı TRT SPOR'da

Almanya Ligi Bundesliga'da 2019-2020 sezonunun perdesi TRT ekranlarında kapanıyor. Sezonu 2. bitirmeyi garantileyen Borussia Dortmund, yarın UEFA Avrupa Ligi vizesi alan Hoffenheim'ı ağırlayacak. Karşılaşma TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.

Borussia Dortmund, Bundesliga'nın son haftasında Hoffenheim'ı konuk edecek. Sezonu ikinci bitirmeyi garantileyerek Devler Ligi vizesi alan Ruhr ekibi, maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.
Dortmund'un Türk asıllı Alman yıldızı Emre Can bu maçta cezası nedeniyle görev yapamayacak. Ayrıca Akanji, Dahoud, Delaney ve Reus sakatlıkları; Götze de koronavirüs önlemleri sebebiyle takımını yalnız bırakacak.
Geçen hafta Union Berlin'i 4-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı garantileyen Hoffenheim ise güçlü rakibi karşısına bu sefer rahat çıkacak.
Konuk ekipte sakatlığını süren Ishak Belfodil, mücadelede yer alamayacak. Adamyan ve Stafylidis'in durumları ise maç saatinde netlik kazanacak.
Signal Iduna Park'ta oynanacak karşılaşma, Bundesliga'nın 34'üncü haftasındaki diğer maçlar gibi saat 16.30'da başlayacak. Heyecan dolu mücadele TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.
Kaynak: TRT SPOR

0 yorum :

Yorum Gönder