15 Nisan 2021 Perşembe

Michael Schumacher için yeni bir iddia

Formula 1 efsanesi Michael Schumacher'in yaşadığı kaza sonrası durumu sporseverler tarafından merak edilmeye devam ediyor.

Yedi kez dünya şampiyonu olan Schumacher, 2013 yılında geçirdiği kayak kazasının ardından başından ciddi şekilde yaralanmıştı. Alman pilotun sağlık durumu hakkında yeni bir haber bulunmuyor. Oğlu Mick de babası hakkındaki sorulara "özel" olduğu gerekçesiyle cevap vermiyor.

Bununla beraber son dönemde bazı ilginç haberler ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan sonuncusu, Alman dergisi Bunte'ye ait. Haberde, Schumacher'in Cenevre Gölü'nün kıyısında bulunan malikânesini satılığa çıkardığı iddia edildi. Dergi, efsane pilotun eşi Corinna'nın 20 bin metrekarelik bu mülk için 58.7 milyon euro istediğini iddia etti.

Son yıllarda Schumacher'in, İspanya'nın Mallorca kentindeki bir tatil evinde yaşadığı söyleniyordu. Kimileri de Alman efsanenin hâlâ İsviçre'de olduğunu öne sürüyor. Ancak ailesi, şimdiye kadar bu haberlerin hiçbirini doğrulamadı.

Schumacher, 2013'teki kazadan bu yana tedavi görmeye devam ediyor ve bu tedaviyi özel bir ekip yürütüyor. Evin satılığa çıkarılmasına gerekçe olarak da ailenin yaşadığı ekonomik sıkıntılar gösteriliyor. 

Kaynak : TRT SPOR

 

0 yorum :

Yorum Gönder