13 Nisan 2022 Çarşamba

THY Euroleague'de play-off eşleşmeleri belli oldu! İşte Anadolu Efes'in rakibi...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQK3zld5ISCaebQDpQFUxrliWITGLBEdfyjDgTw1Tq-dKO1GABN_wAnfwZfXFXzR_JbdiVXv3sK-4khaUyJJZYWQs8fu1F79bYFEYoTH5XzC0pyMF1gSqLAvjHEn_DY96-z426DSNUXswb/s1600/euroleague-yatay.jpeg

THY Euroleague'de temsilcimiz Anadolu Efes, normal sezonu 6. sırada bitirdi ve play-off'ta AX Armani Exchange Olimpia Milano ile eşleşti. THY Euroleague'de 2021-2022 sezonu play-off eşleşmeleri belli oldu.

Ligde normal sezon, İsrail temsilcisi Maccabi Playtika Tel Aviv'in Fenerbahçe Beko'yu 85-76 yendiği maçla tamamlandı ve play-off'taki eşleşmeler belirlendi.

Play-off'a kalan ve normal sezonu 6. sırada bitiren son şampiyon Anadolu Efes, 3. sıradaki İtalya temsilcisi AX Armani Exchange Olimpia Milano'yla eşleşti.

Ligi 5. bitiren Maccabi Playtika Tel Aviv ise 4. sıradaki İspanya ekibi Real Madrid'le Final Four'a kalabilme mücadelesi verecek.

Normal sezonu lider tamamlayan Barcelona (İspanya), 8. sıradaki Bayern Münih'le (Almanya), 2. olan Olympiakos (Yunanistan) ise 7. sıradaki Monaco'yla (Fransa) play-off'ta karşılaşacak.

Ligde play-off karşılaşmaları, 19 Nisan-4 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Barcelona, Olympiakos, AX Armani Exchange Milan ve Real Madrid, play-off eşleşmelerinde saha ve seyirci avantajına sahip olacak. İlk iki karşılaşmalar bu takımların sahasında oynanacak. Eşleşmelerde 3 galibiyete ulaşan taraf, adını 19-21 Mayıs'ta Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da oynanacak Final Four'a yazdıracak.

THY Euroleague'de 2021-2022 sezonunun play-off eşleşmeleri şu şekilde oluştu:

Barcelona - Bayern Münih

Olympiakos - Monaco

AX Armani Exchange Olimpia Milano - Anadolu Efes

Real Madrid - Maccabi Playtika Tel Aviv

0 yorum :

Yorum Gönder