14 Nisan 2022 Perşembe

Hornets ve Spurs Sezona Nokta Koydu (Özet)

NBA'de 2022 sezonu play-in mücadelesine, iki maçla devam edildi.

NBA Play-in etabında Charlotte Hornets, Atlanta Hawks’a konuk oldu.

NBA Doğu Konferansı’nda normal sezonu dokuzuncu ve onuncu sıralarda bitiren Atlanta Hawks ve Charlotte Hornets, play-in mücadelesi için karşı karşıya geldi.  

Atlanta’da oynanan mücadelede Hawks, rakibini 132-103 gibi çok farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Bu sonuçla Hornets, sezonu noktalarken Hawks, 15 Nisan Cuma’yı 16 Nisan Cumartesi gününe bağlayan gece yarısı Cleveland Cavaliers ile bir maç daha oynayacak.

Bu maçın kazananı olacak taraf, playoffların ilk turunda lider Miami Heat‘in rakibi olacak.

Karşılaşmada Hawks adına en skorer isim Trae Young olurken Young maçı 24 sayı, 11 asist ve 3 ribaund ile tamamladı. De’Andre Hunter ise 22 sayı ve 7 ribaund üretti. Danilo Gallinari 18 sayı ile oynarken Clint Capela da 15 sayı ve 17 ribaund ile double-double yaptı. Kevin Huerter ise 13 sayı, 5 ribaund ve 4 asist ile mücadele etti. Kenardan gelen Bogdan Bogdanovic de 13 sayılık katkı verdi.

Konuk takımda ise LaMelo Ball, 26 sayı, 5 ribaund ve 8 asist ile oynadı. Terry Rozier 21 sayı ve 4 ribaund üretirken PJ Washington maçı 17 sayı ve 6 ribaund ile tamamladı. Miles Bridges ise oyundan ihraç edildiği karşılaşmada 30 dakikada 12 sayı, 4 ribaund ve 4 asist ile oynadı.



New Orleans Pelicans, Spurs’ün Sezonuna Nokta Koydu 

NBA Batı Konferansı play-in etabında New Orleans Pelicans ile San Antonio Spurs karşılaştı. 

NBA play-in etabında New Orleans Pelicans, San Antonio Spurs‘ü konuk ettiği maçta rakibini 113-103 mağlup ederek playoff için ayakta kaldı veSpurs‘ün sezonunu noktaladı.

Pelicans, 15 Nisan Cuma gününü 16 Nisan Cumartesi gününe bağlayan gece yarısında LA Clippers ile karşı karşıya gelecek ve kazanan taraf, Batı Konferansı playofflarının ilk turunda Phoenix Suns‘ın rakibi olacak.

Pelicans’ta CJ McCollum 32 sayı, 6 ribaund ve 7 asist ile mücadele etti. Brandon Ingram ise 27 sayı, 5 ribaund ve 5 asist üretti. Jonas Valanciunas karşılaşmada 22 sayı, 14 ribaund ile double-double yaptı. Herbert Jones’un 12 sayı ve 5 ribaund ile oynadığı karşılaşmada Jose Alvarado 12 sayı ile mücadele etti.

Spurs kanadında ise Devin Vassell maçı 23 sayı ile tamamladı. Dejounte Murray 16 sayı, 9 ribaund ve 5 asist üretirken Jakob Poeltl da 16 sayı ve 9 ribaund ile oynadı. Keldon Johnson 15 sayı, 5 ribaund ve 4 asist üretti. Kenardan gelen Josh Richardson ve Lonnie Walker da 12’şer sayılık katkı verdiler.



0 yorum :

Yorum Gönder