29 Haziran 2024 Cumartesi

Fenerbahçe - Petrolul Ploiesti 2-1 Özet İzle

Fenerbahçe, hazırlık maçında Petrolul Ploiesti ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler, mücadeleden 2-1 galibiyetle ayrıldı.



Fenerbahçe'nin, Topuk Yaylası kampı sona erdi. 24 Haziran’da başlayan kampın son gününde sarı lacivertliler, hazırlık maçında Rumen ekibi Petrolul Ploiesti ile karşılaştı.

Fenerbahçe, Edin Dzeko ve Miha Zajc’ın golleriyle mücadeleyi 2-1 kazandı.

Jose Mourinho, mücadelede 4-3-3 formasyonunu tercih etti. Kalede Osman Ertuğrul Çetin’i oynatan deneyimli çalıştırıcı, savunma hattında Yiğit Efe, Serdar Aziz, Luan Peres ve Oosterwolde dörtlüsüne forma şansı tanıdı. Orta sahada Fred, Krunic ve Mert Hakan'a görev veren Mourinho, mücadeleye Cengiz Ünder, Ryan Kent ve Edin Dzeko ileri üçlüsüyle başlamayı tercih etti.

Jose Mourinho ikinci yarıda ise Zeki Dursun, Miguel Crespo, Bartuğ Elmaz, Miha Zajc, Emre Mor, Umut Nayir, Yusuf Akçiçek ve Emirhan Arkutçu’ya görev verdi. Öte yandan yeni transfer Levent Mercan da Fenerbahçe formasıyla ilk maçına çıktı.

Karşılaşmayı takip etmek üzere başkan Ali Koç, Sportif Direktör Mario Branco, Genel Sekreter Burak Kızılhan ve yönetim kurulu üyeleri Topuk Yaylası’na geldi. Rumen ekibinin yöneticileriyle bir araya gelen Ali Koç, sonrasında Fenerbahçe teknik heyetinden takımın son durumu hakkında bilgi aldı.

Mücadelede forma giyen futbolcular, sonrasında rejenerasyon antrenmanı yaptı ve Topuk Yaylası kampı son buldu. Fenerbahçe, 2 Temmuz'da Avusturya’nın Graz kentinde bir kamp daha yapmak üzere bir araya gelecek.

13 Temmuz'a kadar sürecek çalışmalarda, sarı lacivertliler 3 hazırlık maçı oynayacak.
6 Temmuz Cumartesi:
 
Fenerbahçe - Admira Wacker
19:00 (Yerel saat)
BSFZ ARENA
 
10 Temmuz Çarşamba:
 
Fenerbahçe - Hajduk Split
19:00 (Yerel saat)
Merkur Arena
 
13 Temmuz Cumartesi:
 
Fenerbahçe – Strasbourg
18:30 (Yerel saat)
Merkur Arena

0 yorum :

Yorum Gönder