4 Temmuz 2017 Salı

Pepe Beşiktaş'ta!

Beşiktaş, yaza damga vuracak transferi bitirdi. Siyah-beyazlılar, Real Madrid'den ayrılan Portekizli stoper Pepe ile her konuda anlaştı.

Siyah beyazlılar, son 10 yıldır Real Madrid forması giyen Portekizli savunma oyuncusunu kadrosuna kattı.
Lizbon'a giden Beşiktaş Asbaşkanı Umut Güner, Pepe ve menajerleri ile yaklaşık 1 gün süren görüşmenin ardından transferi tamamladı.
Varılan anlaşmaya göre 34 yaşındaki oyuncu önümüzdeki 2 sezon Beşiktaş forması giyecek.
Pepe'nin kısa süre içinde İstanbul'da olması ve Vodafone Park'da düzenlenecek imza töreni ile siyah beyazlı taraftarla buluşması planlanıyor.
Real Madrid formasıyla 10 sezon mücadele eden Pepe, birçok önemli başarı elde etti. 34 yaşındaki stoper, 3 kez UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı Real Madrid'de 3'ü İspanya Ligi şampiyonluğu olmak üzere 7 kupa kaldırdı.
Deneyimli savunmacı, Portekiz Milli Takımı ile 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da zafere ulaşmıştı.


İŞTE PORTEKİZLİ YILDIZIN MALİYETİ
Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Pepe'nin transfer deyatları ortaya çıkıyor.

Siyah beyazlılar 2 yıllık sözleşme imzaladıkları Portekizli oyuncuya yıllık 3 milyon 350 bin Euro net ücret verecek. Pepe, 35 maç oynaması halinde 350 bin Euro daha kazanacak. Beşiktaş'ın şampiyon olması halinde ise Portekizli oyuncu 250 bin Euro'ya prime hak kazanacak. Siyah beyazlılar imza parası olarak da Pepe'ye 3 milyon Euro ödeyecek.
PEPE'DEN BEŞİKTAŞ PAYLAŞIMI
Portekizli yıldız, anlaşmanın ardından instagram hesabından Vodafone Park fotoğrafını paylaştı ve "Beşiktaş bu sene?" notunu düştü.
BEŞİKTAŞ BORSAYA BİLDİRDİ
Beşiktaş Kulübü, Portekizli stoper Pepe'nin transferi konusunda futbolcunun kendisiyle görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Açıklamada, "Kepler Laveran Lima Ferreira (Pepe) 'in transferi konusunda futbolcunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır" denildi.

 



0 yorum :

Yorum Gönder