3 Ağustos 2023 Perşembe

Nikola Mirotic, EA7 Emporio Armani Milano’da

EA7 Emporio Armani Milano son olarak Barcelona forması giyen 32 yaşındaki Nikola Mirotic'i kadrosuna kattı.


Turkish Airlines EuroLeague ekiplerinden Olimpia Milano transferde bombayı patlattı. İtalyan ekibi, Barcelona’dan ayrılan Nikola Mirotic’i kadrosuna kattı.

Barcelona’dan ayrılmasının ardından yeni takımı merak konusu olan Nikola Mirotic, İtalya’nın yolunu tuttu. Olimpia Milano yıldız oyuncunun transfer edildiğini resmen açıkladı! Olimpia Milano, Nikola Mirotic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Barcelona’dan ayrılmasının ardından Partizan ve Kızılyıldız ile de görüşen fakat sonrasında açıklama yaparak Belgrad’da oynamayacağını söyleyen Mirotic; Olympiakos, Panathinaikos ve AS Monaco ile de anlaşamamıştı.

Kariyerine Real Madrid ile başladıktan sonra NBA’in yolunu tutan Mirotic; Chicago Bulls, Milwaukee Bucks ve New Orleans Pelicans formalarıyla toplam 359 maça çıktı. Ardından Avrupa’ya Barcelona formasıyla dönen yıldız oyuncu, dört sezondur Katalan ekibinde mücadele ediyordu.

Mirotic, takımıyla son 3 yılda Final Four’a kalma başarısı gösterdiği Euroleague’de 2021-2022 sezonunun en değerli oyuncusu seçildi.

Kariyerinde 3 İspanya Ligi ve 4 İspanya Kupası zaferi yaşayan tecrübeli basketbolcu, geçen sezon Euroleague’de 15,4 sayı, 4,3 ribaunt, 1,2 asist ve 1 top çalma ortalamalarını yakaladı.

0 yorum :

Yorum Gönder