19 Haziran 2023 Pazartesi

Alexandra Frantti, VakıfBank'ta

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, güçlü bir transferle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak, ABD'li smaçör Alexandra Frantti'yi takıma dahil ettiklerini duyurdu.

VakıfBank, yeni sezon kadro yapılanmasını sürdürerek Amerikalı smaçör Alexandra Frantti ile sözleşme imzaladığını duyurdu. Voleybolda uluslararası alanda en fazla kupa kazanan takımlardan biri olan VakıfBank, yeni transferlerini duyurmaya devam ediyor. Sarı-siyahlılar, Birleşik Amerikalı smaçör Alexandra (Ali) Frantti'nin kadroya katıldığını açıkladı.

Alexandra Frantti, 3 Mart 1996 tarihinde ABD'nin Illinois eyaletinde doğdu. Voleybola Penn State Üniversitesi'nde başladıktan sonra Slovenya ekibi Calcit Volley'de profesyonel olarak oynamaya başladı. Daha sonra ASPTT Mulhouse, Developres Rzeszow ve Chieri takımlarında forma giyen 27 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonu İtalyan ekibi Casalmaggiore'de geçirdi.

Frantti, NCAA, Fransa Ligi ve Polonya Kupası'nda en iyi smaçör ödüllerini kazanmıştır. Ayrıca ABD Milli Takımı formasını da giymektedir.

0 yorum :

Yorum Gönder